ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات داوطلبان عزیز در ماه مبارک رمضان، بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ می‌رساند:

این عزیزان می توانند از روز شنبه مورخ ۹۷/۰۳/۱۲ لغایت ساعت ۲۴:۰۰ روز ‌شنبه ۹۷/۰۳/۱۹ با مراجعه به وب سایت سازمان سنجش نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

رشته های کارشناسی ارشد دایر در موسسه آموزش عالی اروندان

مهندسی کامپیوتر نرم افزار، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، زیست شناسی جانوری علوم تکوینی

تلفن های تماس

۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۱-۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۲-۰۶۱۵۳۵۳۶۴۲۲-۰۶۱۵۳۵۴۲۳