پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۰۲/۰۹ بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۷ می‌رساند که پذیرش برای دوره‌های مذکور صرفاً براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) می‌باشد و ثبت‌نام برای این دوره‌ها منحصراً بصورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ ۹۷/۰۳/۰۶ آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۹۷/۰۳/۱۲ پایان می‌پذیرد؛ لذا کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام که دارای شرایط عمومی واختصاصی به شرح ذیل هستند، می‌توانند در پذیرش مذکور ثبت‌نام و انتخاب رشته نمایند.

شرایط ثبت‌نام‌:

علاقه مندان به تحصیل در دوره‌های کاردانی نظام جدید می‌بایست ضمن اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه شاهد و ایثارگر (مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام) در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، به عنوان داوطلب این دوره منحصراً در یک رشته امتحانی و متناسب با رشته تحصیلی  و کدرایانه ای چهار رقمی دیپلم خود (طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام) متقاضی ادامه تحصیل شوند.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام از روز یک‌شنبه مورخ ۹۷/۰۳/۰۶ در پایگاه اطلاع رسانی سازمان قرار می‌گیرد.

ثبت‌نام منحصراً به روش ذیل امکان پذیر است:

۱- مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی: (www.sanjesh.org).

۲- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام  از پایگاه اطلاع رسانی سازمان.

۳- آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام.

۴- با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام منحصراً بصورت اینترنتی انجام می‌گیرد، داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان و پرداخت مبلغ ۲۲۰٫۰۰۰ (دویست و بیست هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام شرکت در پذیرش دوره های مذکور، نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

تذکر: چنانچه داوطلبی علاقه مند به شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی – غیرانتفاعی است، لازم است که علاوه بر پرداخت مبلغ ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۵۵٫۰۰۰ (پنجاه و پنج هزار) ریال دیگر نیز برای دوره های مذکور اقدام نماید.

تبصره: با توجه به اینکه مقرر گردیده است که در مراحل مختلف فرآیند این پذیرش، خدماتی از طریق پیام کوتاه به داوطلبان ارائه شود، داوطلبانی که تمایل به استفاده از خدمات پیام کوتاه دارند، با انتخاب گزینه مربوط و پرداخت مبلغ ۵٫۰۰۰(پنج هزار) ریال به عنوان هزینه استفاده از خدمات پیام کوتاه، می‌توانند از این خدمات استفاده نمایند.

تذکرمهم:

۱- آن دسته از داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام، دانش آموز سال آخر بوده و موفق به دریافت مدرک دیپلم نشده‌اند، در این مرحله درج معدل برای آنها الزامی نمی‌باشد. این داوطلبان می‌بایست از روز دو‌شنبه مورخ ۹۷/۰۵/۰۸ لغایت روز جمعه مورخ ۹۷/۰۵/۱۲ با مراجعه به قسمت ویرایش اطلاعات در سایت این سازمان نسبت به درج و یا ویرایش معدل دیپلم اقدام نمایند. بدیهی است عواقب ناشی از عدم درج معدل به عهده شخص داوطلب خواهد بود.

۲- به اطلاع کلیه داوطلبان می‌رساند که پذیرش برای کلیه رشته‌های دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۷ (۴۲ رشته امتحانی) صرفاً براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) انجام می شود.

توصیه‌های‌ مهم‌:

۴- در صورت‌ لزوم‌ داوطلبان می‌توانند با شماره تلفن‌ ۴۲۱۶۳-۰۲۱ با روابط عمومی ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور تماس‌ حاصل‌ نمایند و یا از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی (غیرحضوری) سازمان اقدام نمایند.

رشته های کاردانی پیوسته دایر در موسسه آموزش عالی اروندان به شرح زیر می باشد:

کامپیوتر- ساختمان- نقشه کشی – ساخت و تولید

آدرس موسسه آموزش عالی اروندان:

جاده آبادان-خرمشهر کوی شهید عباسپور (کوی نیرو)- جنب مدرسه شهید رجایی، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی اروندان

تلفن های تماس: ۰۶۱۵۳۵۳۶۴۲۲-۰۶۱۵۳۵۳۶۴۲۳-۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۱-۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۲

نویسنده : تاریخ انتشار : ۹ خرداد ۱۳۹۷