ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده‌ در آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۳۹۷ در اجرای قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی مصوب مجلس شورای اسلامی و با حفظ استانداردهای آموزشی برای ارتقاء کیفیت در آموزش های عالی شامل رعایت سقف ظرفیت و تایید رشته محل ها توسط شورای گسترش بدین‌وسیله‌ توجه پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون مذکور را به توضیحات ذیل که معطوف می‌دارد.

تاریخ ثبت‌نام از پذیرفته شدگان نهایی‌

از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان دعوت‌ می‌گردد ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده در یکی از روزها سه شنبه مورخ ۹۷/۶/۲۰، سه‌شنبه مورخ ۹۷/۶/۲۷  برای ثبت‌نام به موسسه محل قبولی مراجعه نمایند.

توجه: کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت‌نام به موسسه محل قبولی خود مراجعه نمایند، بدیهی است عدم مراجعه بموقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

• اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌(لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.
  • اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کاردانی(دارندگان مدرک کارشناسی نا پیوسته) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کاردانی قید شده‌ باشد‌.
  • اصل ریز نمرات مهر و امضا شده مقاطع کاردانی و کارشناسی به همراه دو سری کپی

تبصره ‌۱ پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه (این فرم از دانشگاههای محل قبولی قابل دریافت است) را ارائه‌ نمایند.

تبصره ۲ آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۷/۳/۲۱ لغایت ۹۷/۳/۲۸) دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۹۷/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر را از موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند.

تبصره ۴پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ دارای مدرک تحصیلی معادل می‌باشند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۹۲/۴/۱۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات‌ و فناوری‌ که طی بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده، باشند.

تبصره ۵: براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۹۴/۸/۲۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی، کلیه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌های مذکور راه یافته‌اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۴/۵/۲۸ برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می‌شوند.

• اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  • شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ منحصراً برای‌ برادرانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالی‌، برای‌ آنان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ صادر می‌گردد.

• حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت
  • معرفی‌نامه‌های‌ ذیل ‌لازم‌ است‌ حداکثر تا قبل‌ از انتخاب‌ واحد برای‌ نیمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصیلی‌ ۹۸-۱۳۹۷ توسط ارگانهای ذیربط‌ از محل مربوط صادر و به‌ موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ قبولی‌ ارسال شده باشد، ‌در غیر اینصورت‌ از ثبت‌نام داوطلبانی که فرم آنان ‌در موعد مقرر واصل نشده باشد، برای ‌نیمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصیلی‌ جاری‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولی‌ آنان‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ می‌گردد.
  • واریز مبلغ ۱۰ میلیون ریال علی الحساب ( کارتخوان در موسسه موجود است.)

هـ- تذکرات‌ مهم

• حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخهای اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد.
  • معدل‌ لیسانس‌ پذیرفته‌ شده‌ باید با معدلی‌ که‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و یا در مراحل بعد اصلاح نموده است، یکسان‌ باشد، بدیهی است از ثبت‌نام قطعی آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به این سازمان باشد) خودداری خواهد شد.
  • نظر به اینکه در دستورالعمل ثبت‌نامی ارسالی به کلیه دانشگاهها و موسسات پذیرنده دانشجو در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ ابلاغ گردیده است تا از پذیرفته شدگانی که دارای مغایرت معدل (معدل مندرج در مدرک تحصیلی آنان کمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالی از طرف داوطلبان به این سازمان باشد) می‌باشند، صرفاً ثبت‌نام موقت و مشروط بعمل آید، لذا ضرورت دارد این دسته از پذیرفته شدگان به دانشگاه محل قبولی خود مراجعه نموده و مدارک لازم مندرج در این اطلاعیه را به آنجا ارائه نمایند تا ثبت‌نام موقت از آنان بعمل آمده و بررسی لازم در مدارک و مستندات ارائه شده صورت گیرد. داوطلبانی که دارای مغایرت معدل می‌باشند می‌بایست وضعیت نهایی خود را تا پایان آبان ماه از دانشگاه محل قبولی پیگیری نموده و از مراجعه به این سازمان جداً خودداری نمایند. درصورت لزوم چنانچه در این رابطه سوالی دارند می‌توانند از طریق بخش پاسخگویی اینترنتی این سازمان اقدام نمایند. بدیهی است به مراجعات حضوری و هر نوع مکاتبه‌ای غیر از سایت این سازمان پاسخ داده نخواهد شد.
  • از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ ۹۷/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.
  • در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

آدرس موسسه: جاده آبادان-خرمشهر، کوی نیرو، جنب مدرسه شهید رجایی موسسه آموزش عالی اروندان

کانال تلگرام: arvandanuni

تلفن های تماس: ۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۱  و   ۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۲