ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده‌ در کنکور سراسری سال‌ ۱۳۹۷ در اجرای قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی مصوب مجلس شورای اسلامی و با حفظ استانداردهای آموزشی برای ارتقاء کیفیت در آموزش های عالی شامل رعایت سقف ظرفیت و تایید رشته محل ها توسط شورای گسترش بدین‌وسیله‌ توجه پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون مذکور را به توضیحات ذیل که معطوف می‌دارد.

تاریخ ثبت‌نام از پذیرفته شدگان نهایی‌

از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان دعوت‌ می‌گردد ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده در یکی از روزهای شنبه مورخ ۹۷/۶/۲۴، سه‌شنبه مورخ ۹۷/۶/۲۷  برای ثبت‌نام به موسسه محل قبولی مراجعه نمایند.

توجه: کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت‌نام به موسسه محل قبولی خود مراجعه نمایند، بدیهی است عدم مراجعه بموقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

• اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن
  • اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ دیپلم آن
  • اصل ریز نمرات مقطع متوسط
  • اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  • شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ منحصراً برای‌ برادرانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالی‌، برای‌ آنان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ صادر می‌گردد.

• مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۶مشخص‌ کند.
  • واریز مبلغ ۶ میلیون ریال علی الحساب ( کارتخوان در موسسه موجود است.)

هـ- تذکرات‌ مهم

• حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخهای اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد.
  • از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ ۹۷/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.
  • در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

آدرس موسسه: جاده آبادان-خرمشهر، کوی نیرو، جنب مدرسه شهید رجایی موسسه آموزش عالی اروندان

کانال تلگرام: arvandanuni

تلفن های تماس: ۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۱  و   ۰۹۰۲۵۵۹۵۰۰۲